Norsk Vinfagskole  
  Vinutdanning
  Ølutdanning
Diplomutdanning
  Kurs
  Studentnett
  Søknadsskjema
  Omtale
  Lei en lærer
  Kontakt
 
 
 
skygge
 
 

DIPLOMUTDANNING – VIN
Oslo / Franschhoek (Sør-Afrika)

Dette er utdanningen for deg som er Sommelier eller har WSET Advanced, og ønsker å få en unik produktkunnskap gjennom å studere vinproduksjon og å være vinmaker-assistent på vingård.

Norsk Vinfagskoles Diplomutdanning gir en spennende og verdifull kunnskap som vil være nyttig for enhver som skal jobbe med vin. Utdanningen går over ett semester og omfatter en teoretisk fordypningsenhet innen vitikultur og vinproduksjon (ønologi), deretter en 6 ukers praksisperiode på vingård i Sør-Afrika, og til slutt innlevering av Harvest Report samt en semesteroppgave og eksamen ved Norsk Vinfagskole i Oslo.

Studiet starter i januar 2016, og søknadsfristen for opptak til studiet er 15. juni 2015.
 


Vinmakeren måler sukkerinnhold i druene

Opptakskrav
Opptak forutsetter at du har bestått én av følgende utdanninger:

•   Fagutdanning – Vin og Brennevin ved Norsk Vinfagskole
    eller
•   Vinkelnerutdanning
    eller
•   WSET Level 3 (Advanced)

Bestått utdanning
Bestått utdanning forutsetter godkjent praksisperiode på vingård, godkjent Harvest Report og Semesteroppgave samt bestått eksamen i vinproduksjon.

Søknadsfrist 15. juni 2015
   
Studiestart Januar 2016
 
Søknad: Til søknadsskjema
   
Studieavgift  
For studenter med Vinkelnerutdanning eller WSET Kr 39 500
For studenter med Fagutdanning – Vin og Brennevin Kr 29 500
 
Studieavgiften inkluderer eksamensavgift.
Reisekostnader til Sør-Afrika og reise/opphold ved samlingene i Oslo er ikke inkludert i studieavgiften.
Kost og losji ved oppholdet på vingård i Sør-Afrika er kostnadsfritt for studenten.

 

Vinmaker Ossie Sauermann tester
vin i fatkjelleren på La Vigne Estate.

 

 

Norsk Vinfagskole AS, Chr Krohgs gate 2, 0186 OSLO, Tlf.: 23 15 85 85, post@vinfagskolen.no
skygge